SAĞLIKLI BİR YAZ DİLİYORUM

Günlerin daha aydınlık ve sıcak olduğu, karamsarlığın yerini iyimserliğe, umutsuzluğun umuda bıraktığı yaz günleri bu yıl biraz gecikmeyle de olsa nihayet geldi.

Yaz mevsimi bolluk bereket demektir. Tarlalardan bahçelerden manav ve Pazar tezgahlarına ulaşan rengarenk ürünler demektir. Yazın giyimi, kuşamı bile keseyi sarsmaz. Bir tişört bir şort sokaklardasınızdır. Odun parası yok, kömür parası yok, doğalgaz faturaları bile rahatlar.

Bütçesine göre ya köyündedir ya bir sahil kasabasındadır bu mevsimin insanları. Bir yerde doğanın kucağında onunla iç içedir.

Yaz doğumlu olduğum için mi yaza böyle güzellemeler düzüyorum diye düşündüğüm olmuştur. Ancak, hangi mevsimde doğarsa doğsun büyük çoğunluğun favori mevsimidir yaz.

En güzel şarkılar bu mevsimde bestelenir. Unutulmaz aşkların mevsimidir yazlar. Yaza bu kadar övgüler düzdükten sonra artık gereğini yapmak farz oldu. Bavulları toplamaya başladık. Yaza uygun yaşamak üzere yola koyulmak üzereyiz.

Değerli dostlar bir süre ayrı kalacağız. Hepinize yeniden görüşmek üzere sağlıklı mutlu esenlik dolu yaz günleri dilerim.